Influence without Authority: как создавать себе союзников и оказывать влияние на тех, кому ты не начальник Техлид и его команда

Программный комитет ещё не принял решения по этому докладу
Roman Gorge
Amazon Web Services

My name is Roman Gorge.

I’m technology expert who likes to solve complex business challenges. I manage products, teams, customers and, if required, expectations. I enjoy to listen, guide and engage external and internal customers.

I’m passionate about what I’m doing and have will to make things done.

I have extensive background in various positions in Tech - Solution Architect, Cloud Engineer, Product Manager. Over the last decade i had an opportunity to work in different roles in different countries, primarily focusing on ICT customers and technologies.

In any role I take I bring clarity, commitment and results.

Today, I’m working as Sr Technical Account Manager in Amazon Web Services - helping enterprises in Northern Europe to adopt Cloud.

Тезисы

Я расскажу о том, как эффективно оказывать влияние в компании - на своего начальника, членов команды и другие подразделения. Мы разберем пошаговую методику оказания влияния, поговорим о типичных ошибках и предложим best-practices для их устранения.
Я отвечу на вопрос - “Как рождается внутреннее сопротивление в организациях и как его преодолевать?”, а Вы сможете узнать как выстроить эффективный обмен влиянием для достижения Ваших целей и задач.

Другие доклады секции Техлид и его команда